Česká klasika 1.

Podrobnosti o kurzu

 

Silný vývar je základem každé dobré kuchyně. A kdo by neměl rád guláš, tradiční české jídlo. Na závěr bramborové těsto, které má nespočet variant pro využití. Tentokrát z něj vytvoříme sladkou tečku.

Obsah kurzu:

  • Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
  • Hovězí guláš se špekovými knedlíky
  • Bramborové šišky s mákem

Co všechno budete umět:

  • Založit silný hovězí vývar
  • Vytvořit játrové knedlíčky a játrovou rýži
  • Správně pracovat s masem
  • Připravit dobrý základ pro hovězí guláš
  • Uvařit špekové knedlíky
  • Vytvořit bramborové těsto a umět ho využít ve více variantách

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

 

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
23. 1. 16:00 2.000 4 Rezervovat

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.