Podrobnosti o kurzu
V druhém z kurzů české kuchyně se můžete naučit dalším klasickým pokrmům, které už vařily naše babičky. Jen jim dáme trošku modernější kabátek. Táč z kynutého těsta vám pak připomene léto a prázdniny .
Obsah kurzu:
- Bramborová polévka
- Španělský ptáček
- Dušená rýže a její obměny
- Ovocný táč z kynutého těsta s ovocem a drobenkou
Co všechno budete umět:
- Uvařit pravou bramboračku s čerstvou majoránkou a hříbky
- Správně pracovat s masem, zabalit závitek
- Připravit dobrý základ a přírodní šťávu (tuto dovednost pak využijete i při přípravě dušených plátků či mas na kostky)
- Základní dušenou rýži + její různé varianty a obměny
- Zadělat jemné kynuté těsto a z něj upéct ovocný táč
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
20. 2. | 16:00 | 2.000 | 4 | Rezervovat |