Česká klasika 2

Podrobnosti o kurzu

 

V druhém z kurzů české kuchyně se můžete naučit dalším klasickým pokrmům, které už vařily naše babičky. Jen jim dáme trošku modernější kabátek. Táč z kynutého těsta vám pak připomene léto a prázdniny .

Obsah kurzu:

  • Bramborová polévka
  • Španělský ptáček
  • Dušená rýže a její obměny
  • Ovocný táč z kynutého těsta s ovocem a drobenkou

Co všechno budete umět:

  • Uvařit pravou bramboračku s čerstvou majoránkou a hříbky
  • Správně pracovat s masem, zabalit závitek
  • Připravit dobrý základ a přírodní šťávu (tuto dovednost pak využijete i při přípravě dušených plátků či mas na kostky)
  • Základní dušenou rýži + její různé varianty a obměny
  • Zadělat jemné kynuté těsto a z něj upéct ovocný táč        

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

 

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
20. 2. 16:00 2.000 4 Rezervovat

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.