Česká klasika 3

Podrobnosti o kurzu

 

Další z nabízených kurzů s názvem Česká klasika nabízí možnost naučit se mnohé z našich národních pokrmů. Založit správně vývar, svíčkovou, připravit vhodnou přílohu a křehkou bábovku z třeného těsta. A nedělní oběd je na světě. I se sladkou klasikou :-)

Obsah kurzu:

  • Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi
  • Svíčková na smetaně
  • Karlovarské a houskové knedlíky
  • Olejová bábovka

Co všechno budete umět:

  • Správně založit kuřecí vývar
  • Usmažit celestýnské nudle (a současně se naučíte i těsto na palačinky J)
  • Správně prošpikovat maso a pracovat s ním
  • Připravit zeleninový základ
  • Dokončit omáčku a správně ji dochutit
  • Uvařit jemné karlovarské a kynuté houskové knedlíky
  • Pracovat s třeným těstem

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí )

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
14. 11. 16:00 2.000 0

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.