Minutková masa, steaky a vhodné přílohy
Podrobnosti o kurzu
Pořádný kus masa, šťavnatý a propečený tak akorát… to vás naučí šéfkuchař Honza Rimpler. A k tomu taky dokonalé omáčky a zajímavé přílohy.
Obsah kurzu:
- Supréme z kukuřičného kuřete, plněné bazalkou a sušenými rajčaty, batátové pyré,
pečená zelenina
- Marinovaná vepřová panenka, omáčka z pečených rajčat a černého piva, kroupy
s houbami a čerstvou majoránkou
- Steak z nízkého roštěnce, pepřová omáčka, rozmarýnové brambory
Co všechno budete umět:
- jak správně připravit šťavnatý steak z vyzrálého hovězího masa
- jak na dokonalou vepřovou panenku s pomocí slaného nálevu
- jak připravit voňavý kuřecí supréme
- jak na dokonalou pepřovou omáčku
- jaké vhodné a jednoduché přílohy k masům servírovat
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
| Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
|---|---|---|---|---|
| 10. 1. | 14:00 | 3.500 | 4 | Rezervovat |
| 15. 2. | 14:00 | 3.500 | 4 | Rezervovat |