Minutková masa, steaky a vhodné přílohy

Podrobnosti o kurzu

 

Pořádný kus masa, šťavnatý a propečený tak akorát… to vás naučí šéfkuchař Honza Rimpler. A k tomu taky dokonalé omáčky a zajímavé přílohy. 

 

Obsah kurzu:

  • Supréme z kukuřičného kuřete, plněné bazalkou a sušenými rajčaty, batátové pyré,

              pečená zelenina

  • Marinovaná vepřová panenka, omáčka z pečených rajčat a černého piva, kroupy

             s houbami a čerstvou majoránkou

  • Steak z nízkého roštěnce, pepřová omáčka, rozmarýnové brambory

Co všechno budete umět:

  • jak správně připravit šťavnatý steak z vyzrálého hovězího masa
  • jak na dokonalou vepřovou panenku s pomocí slaného nálevu
  • jak připravit voňavý kuřecí supréme
  • jak na dokonalou pepřovou omáčku
  • jaké vhodné a jednoduché přílohy k masům servírovat

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

 

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
10. 1. 14:00 3.500 4 Rezervovat
15. 2. 14:00 3.500 4 Rezervovat