Omáčkový
Podrobnosti o kurzu
Omáčky patří k základním dovednostem kuchaře a jsou neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. To, že jsou české omáčky těžké, je nesmysl. Naučíte-li se je dělat pořádně a nic neošidit, věřte, že se se stanou vašimi oblíbenými společníky v kuchyni .
Obsah kurzu:
- Kuře na paprice
- Rajská omáčka
- Bešamel – a z něj koprová a houbová omáčka
- Holandská omáčka
- Domácí tatarská omáčka
Co všechno budete umět:
- Tři různé základy
- Základní bešamel – a z něj různé omáčky
- Rajskou jako od babičky
- Základní studenou omáčku i její další varianty
- Jemnou holandskou a její využití
- Porozumíte pravidlům přípravy omáček
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
24. 10. | 16:00 | 2.000 | 3 | Rezervovat |