Omáčkový

Podrobnosti o kurzu

Omáčky patří k základním dovednostem kuchaře a jsou neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. To, že jsou české omáčky těžké, je nesmysl. Naučíte-li se je dělat pořádně a nic neošidit, věřte, že se se stanou vašimi oblíbenými společníky v kuchyni .

Obsah kurzu:

  • Kuře na paprice
  • Rajská omáčka
  • Bešamel – a z něj koprová a houbová omáčka
  • Holandská omáčka
  • Domácí tatarská omáčka

Co všechno budete umět:

  • Tři různé základy
  • Základní bešamel – a z něj různé omáčky
  • Rajskou jako od babičky
  • Základní studenou omáčku i její další varianty
  • Jemnou holandskou a její využití
  • Porozumíte pravidlům přípravy omáček

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
24. 10. 16:00 2.000 3 Rezervovat

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.