Podrobnosti o kurzu
... říkávaly naše babičky a dobře věděly, proč. Některé polévky jsou natolik syté a výživné, že skvěle obstojí jako hlavní jídlo. Jsou i dnes součástí vyváženého jídelníčku. Jejich základem je dobrý vývar, ale nejen ten se v tomto kurzu můžete naučit :-).
Obsah kurzu:
- Hovězí vývar s domácími nudlemi
- Gulášová přesnídávková
- Česneková s opečeným chlebem
- Drůbeží velouté s žemlovými knedlíčky
Co všechno budete umět:
- Založit silný hovězí vývar
- Vyrobit domácí nudle
- Z vývaru uvařit poctivou česnečku
- Připravit přesnídávkovou gulášovou polévku
- Uvařit velouté polévku z drůbežího masa
- A tím porozumíte i přípravě jiných velouté :-)
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
24. 10. | 16:30 | 1.600 | 3 | Rezervovat |