Ryby a krevety

Podrobnosti o kurzu

 

I když nemáme moře, ryby a mnohé mořské potvůrky už se u nás nadobro zabydlely. Alespoň na talířích, a to je dobře. Pojďte s námi proplout jejich přípravou.

Obsah kurzu:

  • Flambované krevety ve smetaně
  • Krevetky se zeleninovými tagliatele
  • Lososový krém s mascarpone a bylinkové krutonky
  • Pečený filet z lososa, koprová espuma
  • Lososové kroketky
  • Zeleninové pohankoto

Co všechno budete umět:

  • Očistit a zpracovat krevety
  • Porozumět zásadám flambování
  • Uvařit jemnou krémovou polévku s kousky lososa
  • Pracovat s rybami a správně využívat všechny jejich části
  • Zvolit a uvařit vhodné přílohy k rybám
  • Krásně vše naservírovat

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.