Vánoční
Podrobnosti o kurzu
Svíčky a světýlka, dárečky, ale i setkávání s rodinou a přáteli při dobrém jídle a pití. To všechno jsou Vánoce. K české kuchyni neodmyslitelně patří tradiční smažený kapr a bramborový salát. Ten ale v tomto kurzu vynecháme. Namísto toho se můžete naučit silnou rybí zelňačku, uplést vánočku, uvařit hlavní pokrm typicky podávaný na Boží hod vánoční a jako bonus si domů odnést výborný vaječný koňak. :-)
Obsah kurzu:
- Rybí zelňačka se slaninou
- Pečená kachní prsa, červené kysané zelí s jablky a vínem, bramborové placičky
- Smetanová vánočka s rozinkami a mandlemi
- Vaječný koňak
Co všechno budete umět:
- Silnou zelnou polévku s rybou a slaninou
- Upravit kachní prsa na minutkový způsob i se šťávou
- K nim připravit dvě vhodné přílohy
- Uplést a upéct jemnou a vláčnou vánočku
- Uvařit výborný vaječný koňak
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
7. 12. | 14:00 | 2.200 | 4 | Rezervovat |