Vánoční

Podrobnosti o kurzu

 

Svíčky a světýlka, dárečky, ale i setkávání s rodinou a přáteli při dobrém jídle a pití. To všechno jsou Vánoce. K české kuchyni neodmyslitelně patří tradiční smažený kapr a bramborový salát. Ten ale v tomto kurzu vynecháme. Namísto toho se můžete naučit silnou rybí zelňačku, uplést vánočku, uvařit hlavní pokrm typicky podávaný na Boží hod vánoční a jako bonus si domů odnést výborný vaječný koňak. :-)

Obsah kurzu:

  • Rybí zelňačka se slaninou
  • Pečená kachní prsa, červené kysané zelí s jablky a vínem, bramborové placičky
  • Smetanová vánočka s rozinkami a mandlemi
  • Vaječný koňak

 

Co všechno budete umět:

  • Silnou zelnou polévku s rybou a slaninou
  • Upravit kachní prsa na minutkový způsob i se šťávou
  • K nim připravit dvě vhodné přílohy
  • Uplést a upéct jemnou a vláčnou vánočku
  • Uvařit výborný vaječný koňak

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

 

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
8. 12. 13:00 2.000 0

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.